luni, 9 iunie 2014

Batranul GAZ AAA

 GAZ-ul AAA era folosit pentru pornirea avioanelor cu eliceavand un dispozitiv care se prindea de conul elicei find astfel pe post de demaror. S-a renuntat la utilizarea acestor camioane cu mult, mult timp in urma.

La competitia de la Alba Iulia (31 mai - 1 iunie), prietenii care au jurizat din Romania au ridicat Batranul GAZ AAA pe treapta a doua a podiumului la clasa lui si cei din Italia, la aceiasi clasa, pe treapta a treia. Si uita asa, mai mult ca semn de prietenie la adresa mea si mult mai putin ca valoare a modelului, valoare pe care o cunosc bine, m-am trezit cu doua medalii atasate de acest model.
 


 
Batranul GAZ AAA este la scara 1/72 si arela baza kitul de la UM.
Kitul a fost montat si vopsit cu ceva timp in urma doar ca a suferit ceva accidente si a ramas fara usa din dreapta si fara mecanismul care invartea tija.
Fara cauciucuri a ramas mai demult, in vremea cand unul dintre colegi avea nevoie de respectivele cauciucuri pentru a le monta pe remorcherul de la Revell, cel la scara 1/108 pe care il am si eu in lucru.
Faptul ca tot plimbam micul camion de colo colo prin atelier m-a determinat sa incerc pe el cateva prafuri de la Vallejo si ceva efecte de rugina de la AK Interactive.
Pentru vegetatie am folosit un covor de iarba de la Noch si un altul cu tufisuri si pietre de la acelasi producator.

Doua  tipuri de covor de iarba pe suport de hartie - producator firma Noch

 Covor cu diverse tufisuri si pietre pe suport din fibre netesute - producator firma Noch








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu