
La numarul 9 osatura este aproape completa si micul monstru incepe sa capete din ce in ce formele binecunoscutului Bismarck.
Producatorul kitului a facut pana acum o treaba minunata. Piesele se imbina fara dificultate iar corpul, la o prima verificare cu planurile, pare sa stea bine in forme.





La numarul 6 osatura a ajuns la 95 de centimetrii lungime. Totodata, partea de documentare (revista propriuzisa) contine si doua planuri ala navei reale. Inca nu exista dificultati sau altceva demna de semnalat pentru ca si de tata aceasta piesele vin singure in locurile lor.


Aparitia numarului 5 a adus cu el inca o data un numar mare de piese care se potrivesc bine si firesc in locurile lor.
Pana acum Amati si-a facut pe deplin datoria piesele potrivindu-se singure in locurile lor.
Desi kitul se intainde de-a lungul a 140 de numere, constructia prinde repede contur si gabarit.

La numarul 4 s-a schimbat ambalajul, revista nemaifind prinsa pe un imens carton ci a devenit un tot unitar mai usor de transportat spre casa..
Ca si pana acum piesele se imbina fara probleme si corpul navei incepe sa prinda proportii.
Pana si piesele ce urmeaza sa sustina puntea au inceput sa poata fi unite intre ele, la numarul 4 fiind prezente si primele piese de legatura pentru piesele puntii dinspre pupa.

Numarul 3 n-a intarziat sa apara fiind insotit de data aceasta si de o cutie biblioraft in care se pot pastra revistele.
Ca si pana acum, piesle se imbina ireprosabil si navomodelul prinde destul de repede forma.


Piesele ce formeaza osatura sunt taiate cu laser, dar nu sunt numerotate. Pentru ca exista mici diferente dimensionale intre piese, le-am numerotat cu un creion asa cum apar in instructiunile de montaj.
De curand editura Hachette a readus pe piata kitul cuirasatului Bismarck produs de Amati la scara 1:200.Numarul 1 aduce cu el si un poster cu o poza a machetei la marimea la care va ajunge peste mai bine de 3 ani, cand macheta va fi gata.