joi, 1 decembrie 2011

Capitan Aviator Alexandru Serbanescu

   La multi ani, Romania! 
M-am gandit ca cel mai potrivit mod de a sarbatori ziua Romaniei pe blog este sa prezint un subiect modelistic romanesc si am ales pentru asta sa prezint un kit al unei figurine care reprezinta un personaj deosebit de cunoscut din istoria tarii noastre, un subiect abordat de un roman, mare iubitor al istoriei aviatiei romanesti. 
Pornita din pasiunea lui Radu Brinzan pentru aviatie, mai ales cea in miniatura, figurina respecta in proportie de 95% figura capitanuli Alexandru  Serbanescu surprinsa intr-o poza de grup, poza in care se mai afla Cantacuzino, Di Cesare, Greceanu si Ioan Milu.
Scara aleasa de RB productions pentru realizarea figurinei este 1:32 (54 mm). Figurina este compusa din cinci piese turnate din rasina si este completata cu un set de fotodecupaje.
Instructiunile de montaj contin, pe langa indicatiile referitoare la locul pieselor din rasina si fotodecupate, date despre  peronajul real, fotografi de epoca cat si poze color care sa fie in sprijinul celor ce aleg sa faca acesta figurina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu