joi, 3 mai 2012

Aida de Revell

Este vorba despre unul dintre Model Set-urile de la Revell. Piesa de rezistenta a acestuia este nava de croaziera la scara 1:1200. O nava cu o linie frumoasa si moderna, linie care nu se pierde nici la cea mai mica replica a ei.
Kitul contine lipici Contacta Professional (sticla mica cu ac) o pensula cu doua capete si trei dintre vopselele ce trebuiesc folosite. Cele trei vopsele sunt acrilice din categoria "Aqua Color". 
Pentru finalizarea navei mai sunt necesare inca cateva culori ce trebuiesc procurate separat. Ele sunt specificate in instructiunile de montaj si vopsire.
Una dintre culori poate fi ilocuita cu decalul de foarte buna calitate ce insoteste kitul. Pe coala de decal exista decal chiar si pentru suportul de prezentare (suport pe care eu n-am sa-l folosesc).Mi-a placut la nava asta faptul ca este o nava cu buze.
Kitul este compus din trei rame si o mare parte din coca dintr-o bucata.
Kitul este unul de nivel 3 de dificultate. La o asambalre preliminara am vazut ca piesele se imbina biene, fara dificultati si lufturi semnificative bavurile ce apar pe ici pe colo fiind aproape insesizabile.
Si gata:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu