duminică, 1 septembrie 2013

Salonul National de Modelism Militar - edita a V-a

Asa cum scrie si pe afis, cea de-a cincea editie a salonului bucurestean se va avea loc in perioada 15 septembrie - 26 octombrie 2013 si se va tine tot in incinta Muzeului Militar National "Regele Ferdinand I" la etajul pavilionului de langa pavilionul de aviatie.  Inscrierile au inceput deja si au sosit la Bucuresti si o parte dintre lucrarile modelistilor italieni ce vor participa atat la salonul bucurestean cat si la la concursul ce va fi premiat pe data de 26 octombrie. Salonul este dedicat celui care a fost Dr. Ing. Cristian Craciunoiu.














Panoul si cele doua vitrine din sala prin care se intra in Salon sunt dedicate lui Cristian Craciunoiu, iar in salon, pe unul dintre podiumuri se afla patru dintre navomodelele acestuia.




 Vineri 13 septembrie a inceput amenajarea spatiului expozitional. Ne aflam in acest spatiu pentru prima data. Spatiul este deosebit de generos, mult mai bine luminat decat Lapidariumul unde am facut saloanele pana acum.







 Colegii nu s-au ferit de munca si au venit sa dea o mana de ajutor. Am facut cateva schimbari de mobilier in sala, dar angajatii muzeului reusisera deja sa aduca mobilierul amenajeze sala conform indicatiilor pe care li le-am dat.


S-au pus si cateva dintre machete.


























La deschidere a vorbit dl. locotenent colonel Constantin Lupu, Valeriu Visan si cu mine.  S-a pastrat un moment de reulegere in memoria Dr. Ing. Cristian Craciunoiu, cel care prin revista Modelism, timp de 30 de ani, a promovat modelismul romanesc sub toate formele lui. 























Medalii ce vor ajunge la participanti:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu